Lajme të nxehta

Si të hapni një llogari demo në IQ Option
Tutoriale

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre.

Lajmet e fundit

Cila është strategjia e opsioneve binare 60 sekondash? Kush duhet ta zbatojë këtë strategji në IQ Option?
Blog

Cila është strategjia e opsioneve binare 60 sekondash? Kush duhet ta zbatojë këtë strategji në IQ Option?

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë për strategjinë e opsioneve binare 60 sekonda dhe avantazhin që ofron. Para se të thellohemi në këtë, ne duhet të kuptojmë rëndësinë e të pasurit një strategji solide në regjimin tonë tregtar. Pa një strategji, ne jemi si një marinar pa busull. Ju mund të keni një ose dy tregti me fat, por kaq. Për të qenë i suksesshëm në planin afatgjatë, do t'ju duhet një sistem efektiv i menaxhimit të parave të mbështetur me një strategji fitimprurëse.