Како да се најавите на IQ Option

Како да се најавите на IQ Option


Како да се најавите на сметката за IQ Option

  1. Одете во апликацијата или веб-локацијата за IQ Option .
  2. Кликнете на „ Најави се “.
  3. Внесете ја вашата е-пошта и лозинка .
  4. Кликнете на зеленото копче „ Најави се “.
  5. Ако сте ја заборавиле вашата е-пошта , можете да се најавите користејќи „ Гугл “ или „ Фејсбук “.

Кликнете на „Најави се“ и ќе се појави формуларот за пријавување.
Како да се најавите на IQ Option
Внесете ја вашата е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка и кликнете на „Најави се“.
Како да се најавите на IQ Option
Откако успешно ќе се најавите, ќе ја видите страницата подолу и ќе кликнете на „ Тргувајте сега “ за да започнете со тргување.
Како да се најавите на IQ Option
Сега можете да започнете со тргување. Имате 10.000 долари во демо сметка, можете да тргувате и на вистинска сметка по депонирањето.

Погледнете ја оваа статија за да дознаете повеќе за Депозит: Како да депонирате во опцијата IQ
Како да се најавите на IQ Option


Како да се најавите на опцијата IQ користејќи Фејсбук

Можете исто така да се најавите на IQ Option користејќи ја вашата лична сметка на Facebook со кликнување на копчето Facebook.

1. Кликнете на копчето Facebook.
Како да се најавите на IQ Option
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата на е-пошта што сте ја користеле на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да се најавите на IQ Option
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, IQ Option ќе побара пристап до: вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се најавите на IQ Option
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата IQ Option.

Како да се најавите на опцијата IQ користејќи Google

1. За овластување преку вашата сметка на Google, треба да кликнете на копчето Google.
Како да се најавите на IQ Option
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“. Системот ќе отвори прозорец, ќе ви биде побарана лозинката за вашата сметка на Google.
Како да се најавите на IQ Option
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да се најавите на IQ Option
После тоа, ќе бидете однесени на вашата лична сметка за IQ Option.

Враќање на лозинка од сметката на IQ Option

Не грижете се ако не можете да се најавите на платформата, можеби само внесувате погрешна лозинка. Можете да смислите нов.

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа кликнете на врската „Заборавена лозинка“.
Како да се најавите на IQ Option
Потоа, системот ќе отвори прозорец каде што ќе биде побарано да ја вратите лозинката за вашата сметка на IQ Option. Треба да му дадете на системот соодветна адреса за е-пошта и да кликнете на „Поднеси“. Како да се најавите на IQ Option
Ќе се отвори известување дека е испратена е-пошта на оваа адреса за е-пошта за ресетирање на лозинката.
Како да се најавите на IQ Option
Понатаму во писмото во вашата е-пошта, ќе ви биде понудено да ја промените вашата лозинка. Кликнете на „Ресетирање на лозинката“
Како да се најавите на IQ Option
Врската од е-поштата ќе ве одведе до посебен дел на веб-страницата IQ Option. Внесете ја вашата нова лозинка овде двапати и кликнете на копчето „Потврди“.
Како да се најавите на IQ Option
Откако ќе внесете „Лозинка“ и „Потврди лозинка“. Ќе се појави порака која покажува дека лозинката е успешно променета.
Како да се најавите на IQ Option
Тоа е тоа! Сега можете да се најавите на платформата IQ Option користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.

Ако ја користите мобилната апликација

За да го направите тоа, кликнете на врската „Ресетирање“
Како да се најавите на IQ Option
Во новиот прозорец, внесете ја е-поштата што ја користевте при пријавувањето и кликнете на копчето „Испрати“. Потоа направете ги истите преостанати чекори како веб-апликацијата.
Како да се најавите на IQ Option

Најавете се на IQ Option Mobile Web Version

Ако сакате да тргувате на мобилната веб верзија на платформата за тргување со IQ Option, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, посетете ја веб-страницата на брокерот .
Како да се најавите на IQ Option
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа допрете на копчето „Најави се“. Можете исто така да ја користите вашата сметка на Facebook или Google за да се најавите.
Како да се најавите на IQ Option
Откако успешно ќе се најавите, ќе ја видите страницата подолу и ќе ја допрете иконата „лице“.
Како да се најавите на IQ Option
Допрете „Тргувајте сега“ за да започнете со тргување.
Како да се најавите на IQ Option
Тука си! Сега можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Имате 10.000 долари во демо сметка за тргување на платформата.
Како да се најавите на IQ Option


Како да се најавите на апликацијата IQ Option iOS

Пријавувањето на мобилната платформа iOS е слично на најавувањето на веб-апликацијата IQ Option. Апликацијата може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „IQ Option“ и кликнете „GET“ за да ја инсталирате на вашиот iPhone или iPad.
Како да се најавите на IQ Option
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на апликацијата IQ Option за iOS со користење на вашата е-пошта, Facebook, Google или Apple ID. Треба само да ја изберете опцијата „Најави се“.
Како да се најавите на IQ Option
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа допрете на копчето „Најави се“.
Како да се најавите на IQ Option
Тоа е тоа! Успешно се најавивте на апликацијата IQ Option на вашиот iOS уред. Можете да изберете од различни пазари, инструменти и индикатори за да го прилагодите вашето трговско искуство.
Како да се најавите на IQ Option


Како да се најавите на апликацијата IQ Option Android

Мора да ја посетите продавницата на Google Play и да пребарувате за „IQ Option“ за да ја најдете оваа апликација или допрете овде .
Како да се најавите на IQ Option
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација IQ Option Android со користење на вашата е-пошта, Facebook или Google сметка.

Направете ги истите чекори како на iOS уред, изберете ја опцијата „LOG IN“

Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа допрете на копчето „LOG IN“.
Како да се најавите на IQ Option
Тоа е тоа! Сега сте подготвени да започнете со тргување со апликацијата IQ Option за Android. Имате и 10.000 долари во демо сметка за тргување на платформата.
Како да се најавите на IQ Option


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Ја заборавив е-поштата од сметката на IQ Option

Ако сте ја заборавиле вашата е-пошта, можете да се најавите преку Facebook или Gmail.

Ако не сте ги создале овие сметки, можете да ги креирате кога се регистрирате на веб-страницата на IQ Option. Во екстремни случаи, ако ја заборавите вашата е-пошта и нема начин да се најавите преку Google и Facebook, треба да ја контактирате службата за поддршка

Како можам да се одјавам од мојата сметка

За да се одјавите од вашата сметка, одете на главната страница и скролувајте надолу по страницата. Кликнете на копчето LogOut и ќе бидете одјавени.

Што да правам ако не можам да се најавам на мојата сметка

- Доколку ја видите пораката „пречекорено ограничување за најава“, тоа значи дека неколку пати по ред сте внесувале погрешна лозинка. Ве молиме почекајте некое време пред да се обидете повторно да се најавите. Ако не сте сигурни дали вашата лозинка е точна, користете ја опцијата „заборавена лозинка“ на нашата страница за најавување. Системот ќе испрати инструкции како да ја вратите лозинката на адресата за е-пошта што сте ја користеле за регистрација на платформата.

- Ако сте се регистрирале преку социјална мрежа, тогаш треба да креирате лозинка користејќи ја веб-верзијата за да пристапите до апликацијата за десктоп. Можете да креирате лозинка со користење на опцијата „заборавена лозинка“ на нашата страница за најавување. Треба да ја наведете е-поштата што е поврзана со вашата сметка на социјалната мрежа. Врската за враќање на лозинката ќе биде испратена на таа е-пошта. Откако ќе го направите ова, ќе можете да се најавите на вашата десктоп апликација користејќи ја оваа е-пошта и нова лозинка.

- Доколку сте ја заборавиле лозинката, користете ја опцијата „Заборавена лозинка“ на нашата страница за најавување. Системот ќе испрати упатства за враќање на вашата лозинка на адресата за е-пошта што сте ја користеле за регистрација на платформата.


Како можам да ја сменам валутата на мојата сметка

Валутата на сметката се поставува при првиот обид да се направи депозит. На пример, ако сте користеле американски долари за да го направите вашиот прв депозит, валутата на вашата сметка ќе биде УСД. Вашиот прв депозит игра витална улога бидејќи откако ќе го направите депозитот, нема да биде можно да ја смените валутата.

Ако не сте знаеле за ова правило, тогаш единствената опција е да отворите нова сметка и да депонирате со валутата што имате намера да ја користите. Запомнете дека откако ќе креирате нова сметка, мора да ја блокирате претходната сметка по повлекувањето на вашите средства.
general risk warning
Thank you for rating.