IQ Option Контакт - IQ Trading North Macedonia - IQ Trading Северна Македонија

Како да контактирате со поддршката за IQ Option


IQ опција онлајн разговор

Еден од најзгодните начини за контактирање со брокерот на IQ Option е користење на онлајн разговор со 24/7 поддршка што ви овозможува да го решите секој проблем што е можно побрзо. Главната предност на разговорот е колку брзо IQ Option ви дава повратни информации, потребни се околу 2 минути за да добиете одговор. Не можете да прикачувате датотеки на вашата порака во онлајн разговор. Исто така, не можете да ги испраќате вашите приватни информации.

Но, мора да регистрирате сметка за да видите онлајн разговор
Како да контактирате со поддршката за IQ Option


Помош за IQ Option преку е-пошта

Друг начин да контактирате со поддршката е преку е-пошта. Значи, ако не ви треба брз одговор на вашето прашање, испратете е-пошта на [email protected]. IQ Option силно препорачува да ја користите вашата е-пошта за регистрација. Мислам на е-поштата што ја користевте за регистрација на IQ Option. На овој начин IQ Option ќе може да ја пронајде вашата трговска сметка преку е-пошта што сте ја користеле.


Помош за IQ Option преку телефон

Според политиката на компанијата, IQ Option не ги вознемирува трговците со појдовни повици, освен добредојдените повици што ги прави IQ Option Fresh Team кога трговците го прават својот прв депозит. Сепак, секогаш сте добредојдени да контактирате со IQ Option.

Ажурирани информации за корисничката поддршка на IQ Option може да се најдат на веб-локацијата: https://iqoption.com/en/contacts


Формулар за контакт со IQ Option

Друг начин да контактирате со поддршката за IQ Option е „Контакт формулар“. Овде ќе треба да ја пополните вашата e-mail адреса за да добиете одговор. Исто така, ќе треба да ја пополните текстуалната порака. Овде е истата ситуација како со онлајн разговорот, нема да можете да прикачувате датотеки.

Користејќи ја формата за контакт овде: https://iqoption.com/en/contacts
Како да контактирате со поддршката за IQ Option

Кој е најбрзиот начин да се поврзеш со IQ Option?

Најбрзиот одговор од IQ Option ќе го добиете преку Online Chat.


Колку брзо можам да добијам одговор од поддршката за IQ Option?

Ќе ви биде одговорено за неколку минути ако пишете преку онлајн разговор и ќе бидат потребни околу 24 часа за да добиете одговор по е-пошта.


Центар за помош за IQ Option

IQ Option ги доби заедничките одговори што ви требаат овде: https://iqoption.com/en/faq/general-questions

Како да контактирате со поддршката за IQ Option


general risk warning
Thank you for rating.