Упатства - IQ Trading North Macedonia - IQ Trading Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Упатства

Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)

Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option на Windows Апликацијата Desktop на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб-верзија. Следствено, нема да и...
Како да депонирате пари на IQ Option преку WebMoney
Упатства

Како да депонирате пари на IQ Option преку WebMoney

Webmoney е добро познат е-паричник кој може да се користи за трансакции за депонирање и повлекување на платформата, како и за други трансакции на Интернет. Можете да го користите за складирање, испраќање, примање пари и за плаќање на стоки преку Интернет. Во оваа статија ќе ви помогнеме да регистрирате сметка на WebMoney чекор по чекор за да можете лесно да ја креирате и започнете да ја користите вашата WebMoney на опцијата IQ.
Како да депонирате пари на IQ Option
Упатства

Како да депонирате пари на IQ Option

Добредојдени сте да депонирате користејќи дебитна или кредитна картичка (Visa, Mastercard), Интернет банкарство или е-паричник како Skrill, Neteller, Webmoney и други е-паричници. Минималниот депозит е 10 УСД. Ако вашата банкарска сметка е во друга валута, средствата ќе се конвертираат автоматски. Многу од трговците претпочитаат да користат е-паричници наместо банкарски картички, бидејќи е побрзо за повлекување. И IQ Option има добри вести за вас: тие не наплаќаат никакви такси кога правите депозит.
Како да започнете тргување со IQ Option во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници
Упатства

Како да започнете тргување со IQ Option во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници

Како да се регистрирате за IQ опција Како да се регистрирате користејќи е-пошта 1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето „ Регистрирај с...